Termeni si Conditii

Termeni și condiții de utilizare

Argument

Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția utilizatorilor termenii și condițiile de utilizare a website-ului www.rotmed.ro, manageriat de ROTMED SRL.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea, și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți.

Servicii & Scop

Website-ul www.rotmed.ro este proprietatea companiei ROTMED SRL, societate ce oferă servicii medicale – specialitatea Obstetrică-Ginecologie.

Utilizarea este gratuită, iar scopul este de a informa și de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare în raport de produsele și serviciile oferite.

Serviciile și produsele prezentate pe site-ul www.rotmed.ro nu se constituie într-o ofertă contractuală, acestea fiind prezentate cu titlu informativ pe de o parte. Pe de altă parte, secțiunea „Programări” servește scopul unei cereri de ofertă, în vederea unei programări pentru serviciile specifice. Cu toate acestea, pentru a primi o ofertă din partea ROTMED SRL, puteți contacta direct compania în timpul programului sau la numărul de telefon afișat.

Drepturi de proprietatea intelectuală

Întregul conținutul website-ului este proprietatea ROTMED SRL și este protejat de legislația României. ROTMED SRL este autorul website-ului şi beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române şi internaționale.

În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icon-uri, fotografii, clipuri audio/video, ş.a.m.d. sunt proprietatea ROTMED SRL sau sunt licențiate de ROTMED SRL pentru a fi folosite.

Conținutul website-ului www.rotmed.ro, integral şi/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al ROTMED SRL.

Practici interzise

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și tentativa de efectuare a acestora, incluzând utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ş.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii. ROTMED SRL respectă drepturile intelectuale ale altor persoane.

Dumneavoastră sunteți singurii răspunzători pentru daunele cauzate atât website-ului cât si altora, prin utilizarea neautorizată. In calitate de utilizator fără cont, sunteți de acord să nu folosiți vreun program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului.

Modificarea termenilor și condițiilor

ROTMED SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă, fiind un website strict de prezentare. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Litigii

În cazul unor eventuale conflicte între ROTMED SRL și utilizator, se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabilă – contactând compania pentru conciliere amiabilă, iar dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, pe teritoriul României, în conformitate cu legislația în vigoare.

Politica de confidențialitate & Politica Cookie

Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale. Pentru mai multe detalii cu privire la Politica de confidențialitate sau Politica Cookies, vă rugăm să accesați hyperlink-urile de mai sus.